Ceremonie Agua de florida

Florida water bereiden op rituele wijze

Agua de Florida
Agua de florida is een bloemenwater uit Latijns Amerika dat van oudsher gebruikt wordt door sjamanen voor zuivering en bescherming tegen ongewenste energieën, heling en zegening.

Waarvoor?
Je kunt dit helende bloemenwater gebruiken om energieën weer te doen stromen, om ruimtes, voorwerpen en aura’s te zuiveren van negatieve energie of blokkades, om je intenties kracht bij te zetten, ter bescherming tijdens ceremonies of healingen , voor jezelf of je cliënten , wrijf het op je polsen of relevante plekken bij zware emoties en pijn, doe wat in een sopje en je kunt er zelfs mee schoonmaken , er zijn vele toepassingen.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze vrouwenceremonie brouwen we samen op traditionele wijze ons persoonlijke florida water volgens het oorspronkelijke recept uit Latijns Amerika.

Volgens de traditie wordt het alleen door vrouwen gemaakt en mag het ook alleen ritueel door vrouwen worden doorgegeven. Het recept is meer dan slechts een lijst met ingrediënten. In dit ritueel zegenen en eren wij , alle vrouwen die ons zijn voorgegaan en het hebben doorgegeven, onze eigen vrouwenlijn, en onszelf, als vrouw met de kracht van de creatie in baarmoeder en hart.

We danken Moeder Aarde en haar planten , kruiden, specerijen , de bloemen en wortels die we gebruiken in dit helende medicijn.
Wij vieren in dit ritueel onze vrouwelijkheid, en vullen onze fles met de vrouwelijke energie en onze intenties en dankbaarheid.

Dit is echt een bijzonder mooie ceremonie, met prachtige rituelen waarin we op oorspronkelijke wijze ons persoonlijke florida water geboren laten worden.
Er zullen bloemen , kruiden en verschillende ingredienten aanwezig zijn, maar de meeste ingredienten moet jullie zelf verzamelen en mee nemen. Zo stoppen wij er onze eigen energie en intuitieve keuzes in, maar tijdens de ceremonie mogen wij ook elkaars ingrediënten gebruiken. Afhankelijk van onze intentie en gevoel op dat moment.

Deze ceremonie zal plaatsvinden op een mooie besloten locatie in de natuur , omgeving zuid limburg.

Kosten eur66,-

Eerstvolgende datum: Zaterdag 28 Mei 2022, locatie : Eben Emael, België
Aanvang: 14.00 uur
Einde: 18.00 uur

Zelf meenemen:
Een mooie fles met niet te smalle flessenhals, met dop of kurk , dus afsluitbaar (luchtdicht).
Na inschrijving ontvang je een mail met ingrediënten die je zelf dient mee te nemen en verdere voorbereidingen.
Let op, het voorbereiden en verzamelen van ingredienten etc. vraagt wat tijd dus begin ruim van te voren.

Aanwezig:
Verschillende ingredienten, bloemen, kruiden , wortels, planten etc
Er is koffie, thee, water en fruit en andere gezonde versnaperingen.

Betaling is vooruit op Bank: NL95 SNSB 0933 3183 83, tnv Zuiver Zijn te Brunssum en annuleren mogelijk tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang. Daarna volgt geen restitutie.

Schrijf je in via danucha@meetinglife.nl
of klik op onderstaande knop:


Spread the love

Reacties zijn gesloten.