Coaching en hypnose sessies

Coaching en hypnose sessies

Coaching

Voor het gemak heet het coaching, maar deze sessies noem ik ook wel innerlijke wijsheidsgesprekken. We gaan liefdevol onderzoeken. En we spreken vanuit het hart, de intuïtie, het innerlijke weten, dat is de energie die we willen aanboren.

Er is een veilige ruimte die ik open en via het verbindende vermogen en de energie overdracht word je gezien en dit voel je. Je kunt me zien als een spiegel waarin je naar jezelf kunt kijken.
Ik geef je mijn inzicht,advies en tools en breng je weer in contact met je eigen authentieke gevoelens en emoties. We gaan ze liefdevol benaderen en luisteren naar wat ze ons te vertellen hebben in plaats van ze te onderdrukken of ervan weg te vluchten of er helemaal door in beslag genomen te worden.

Allerlei crisissen en problemen kunnen je hier brengen , eenzaamheid, relatieproblemen, ziekte, schaamte, teleurstelling, verlies, leven met een beperking, liefdesverdriet, ontslag, verslavingen….
Als je bereid bent het werk te doen, is er een opening naar een nieuw bewustzijn , waarin je de dingen ziet zoals ze zijn en juist daardoor kan alles veranderen en iets nieuws ontstaan. Je kunt jezelf en anderen vergeven en liefhebben. Je gaat wellicht je talenten (her)ontdekken, genieten van alles wat er al is, nieuwe mogelijkheden creeëren, een sensitiever mens worden, gezonder leven.


Hypnose

Vaak zijn er onderliggende trauma’s en overtuigingen, die verhinderen dat de gewenste verandering in gedrag of genezing optreedt. Ze zitten diep verankerd in ons onderbewuste.

De bewuste herinnering aan een gebeurtenis hoeft er niet te zijn, maar het gevoel, de emoties, de energie, is er, en dat is waar we mee werken. Het is dan ook niet persé nodig, een evt. traumatisch voorval te benoemen of te herbeleven. Zelfs als je niet weet waar een gevoel of een gedrag vandaan komt kun je dit via hypnose veranderen.

Hypnose is een hele veilige , zeer snelle en doeltreffende manier om je onderbewuste te herprogrammeren naar het gewenste resultaat Het is inmiddels ook een erkende therapie die succesvol wordt ingezet bij oa chronische pijn,verslavingen, depressies, angsten om patronen te doorbreken en een gedragsverandering te bewerkstelligen.

Spread the love

Reacties zijn gesloten.