Danucha Counotte

Mijn naam is Danucha, ik ben geboren in 1973 in Bonn, Duitsland, opgegroeid in Zuid Limburg.
Ik houd me bezig met spiritualiteit, filosofie, religie, bewustzijn en gezondheid.

Mensen zullen mij vaak omschrijven als rustig en meelevend, en tevens ook als ongeduldig en eigenzinnig .
Van nature ben ik observerend, onderzoekend, analytisch en gevoelig voor energieën,  gedachten en gevoelens van anderen, en dit stelt mij in staat mensen te begrijpen en te helpen. Zo ben ik in mijn eigen en andermans leven altijd volhardend op zoek naar wijsheid, het goede en het hele. Nieuwsgierig naar de diepere gronden en met een verlangen naar zuiverheid in denken, voelen en handelen.
Ik gedij goed in de mystiek, veel informatie wordt intuïtief door mij ontvangen, vaak meer dan ik in taal kan communiceren maar dit gebeurt woordeloos via de energetische overdracht.

In mijn werk begeleid ik mensen in hun proces naar verandering, genezing, en heelwording. Mijn wijze is het open hart. Zacht maar krachtig. Met respect voor het hart en de geest van de ander, maar lichtvoetig en met humor.

Kom je voor een consult met mij dan ben ik volledig aanwezig bij je en er is een heilige, veilige ruimte waarin je vrij bent om te zijn wat je nu bent, angstig, onzeker, vol verlangen, vol woede, wat het ook is, precies zoals je nu bent mag je zijn en is wat het is. Je bent niet verloren, er is niets verkeerd. Voel wat er is, aanvaard en heb lief.

Dit is het werk van de mens en mijn grootste verlangen, mijn grootste passie,  je te laten zien, voelen en beseffen dat je de liefde bent die je zoekt.

Klik hier voor opleiding en werkervaring.

 

Spread the love

Reacties zijn gesloten.