Gatherings: Full Heart, Empty Mind

Vreugde komt als de geest leeg is en het hart open. ❤️
Als je lief hebt, zonder waarom. Ook als de ander jou niet lief heeft, ook dat wat zogenaamd onvolmaakt is, gewoon liefhebben,omdat je hart vol is van liefde.

Vreugde komt,als er een gevoel van eenheid is,van één zijn. Als we niet bezig zijn met het ik en het jij, met wij en zij. Als we opgaan in iets wat groter is dan jezelf. Als we opgaan in de natuur.🌈☀️🌎

Voorbij alle oordelen kijken en de eenheid in alle dingen zoeken. Iedere dag opnieuw leven met een empty mind en full heart. Dan zitten wij op de energie, die Liefde is.

En dank kunnen we ook open staan voor de natuurlijke vermogens en synchroniciteiten waar onze redenerende geest aan voorbij gaat en die we met ons hart alleen kunnen ontvangen.

Voor wie hiervoor de deur open wil zetten en voor wie eraan toe is, zijn er 5 bijeenkomsten van maximaal 8 deelnemers, waarin we gaan 🍃delen, 🍃voelen, 🍃mediteren, 🍃energieën gaan uitwisselen, 🍃onze intuitieve vermogens gaan leren vertrouwen en aanscherpen, 🍃onze zielemissie gaan onderzoeken.

Bekijk HIER wat we in de eerste bijeenkomst gaan doen.

Ik ben heel blij, om wat ik voel, en waar ik verdieping in heb gekregen, te mogen delen met de wereld, mooie mensen…., 🦋🙏🏼

Meld je aan via Facebook, of stuur een mail naar danucha@meetinglife.nl of stuur een app :0636173377
Of Meld je HIER aan

De sessies starten in oktober bij voldoende deelnemers.
Op woensdag avond of vrijdag avond van 19.00-22.00, iedere 2 weken.
Locatie: Brunssum, adres volgt bij inschrijving
Kosten eur30,- per avond

 

 

Spread the love

Reactiemogelijkheid is gesloten