Jaartraining Zeeën van Energie

Jaartraining Zeeën van EnergieIn Januari 2024 start een prachtige training voor mensen die willen leren werken met energievelden, chakra’s, trauma en transformatie.

In deze training, die bestaat uit 12 lessen verspreid over een jaar , ga je leren over de energie psychologie, je gaat je energielichaam onderzoeken en bewuster ervaren. Je gaat leren onderscheid maken tussen je eigen energie en niet eigen energie.

Daarbij komen aan bod de trauma energie en energetische imprints in de vorm van karakterstructuren en lichaamsstructuren, het bewegen en sturen van energie middels intentie en visualisatie, begrenzen en versterken van je energie veld, ontladen en opladen.
Transformaties en heling door aandacht, en technieken met aanraking, kleur, geur en klank, water, vuur, planten, kruiden, bloesems, rituelen, ceremonies,
We gaan ook oefenen in energetisch waarnemen.

De training is lichaamsgericht en bedoeld voor mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren, willen beschikken over meer energie, meer zelfliefde en een dieper contact met hun lichaam en gevoel willen ervaren.
Mensen die ook beter willen afstemmen op andere subtiele energievelden , hun bewustzijn willen verruimen en zo een veel rijker leven leiden.Ook wanneer je therapeutisch werkt met mensen of dieren is deze training een verrijking.
Het is een praktische training waarin we voornamelijk gaan oefenen, voelen, ervaren, testen en onderzoeken.

De groep bestaat uit maximaal 10 personen.
Tijdstip: Zondag 13.30-18.00 uur ( half uur pauze)
Daarna maandelijks
Kosten: €75,- per les

Aanmelden: maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek via danucha@meetinglife.nl of 06-36173377 

De eerst volgende groep start in Januari 2024

Minder weergeven

Spread the love

Reacties zijn gesloten.