Medium consult

Medium consult

De informatie die ik intuïtief ontvang wordt aan me doorgegeven als ik me bewust richt tot jou, je vraag/probleem of een foto, ik word er naar toe geleid. Vaak komt de informatie ook spontaan naar boven als ik met je in aanraking kom.
Helderweten, zien, voelen, horen, zijn allemaal manieren van waarnemen waarop de boodschappen binnen komen.

Wat van belang is op dat moment voor jou of je omgeving, je relaties, dat wat onbewust is en bewust wil worden , is wat ik naar voren breng. Belangrijke relaties, eigenschappen, gebeurtenissen in je leven, vroeger, nu of in de toekomst worden getoond. Wat duidelijk wordt is wat je zou kunnen doen om je leven te verbeteren, om je te ontwikkelen, om je eigen leven te leiden dat bij jou past. Dit varieert van voedingsadviezen, leefstijl, hoe en waar je woont, relaties, dingen waar je blij van wordt of die gezond voor je zijn, je zielemissie, relaties die voedend of juist slecht voor je zijn, overgeërfde problemen, ongewenste energieën, hobby’s, werk, huisdieren, mogelijkheden die er voor je liggen, en dingen die je blokkeren.

Vaak zijn er ook overledenen die bij je aanwezig zijn en je ergens op willen wijzen, gehoord willen worden, gezien willen worden of er zijn voor jou als hulpbron. Het kan ook zijn dat er andere wezens contact maken.
Al deze informatie kan ook nog later komen via een visioen of in een droom, soms komt het al voordat je me bezocht hebt.
Extra informatie kan komen uit het lezen van foto’s en de tarot. Voor een foto reading graag een afgedrukte recente foto meenemen.
Een medium consult bij mij is zielswerk. Er wordt dan van je gevraagd om naar jezelf te kijken, of dingen onder ogen te zien. Soms moeilijk om te horen maar wel wat goed is voor je ziel.

Spread the love

Reacties zijn gesloten.