Sound of the Mountain

SOUND OF THE MOUNTAIN

Natuurverbinding
Wij gaan ons weer herinneren wat alle natuurvolkeren en sjamanistische traditites over de hele wereld al duizenden jaren geleden wisten, namelijk dat alles bezield is, de natuur, de aarde, de bomen, de stenen, het water, de wind, de planten.
De mens heeft de capaciteit om te denken maar dat neemt niet weg dat alles bezield is. De natuur is bezield en heeft bewustzijn en de oude tradities waren hiermee verbonden.

Er is een energetische interactie tussen ons en de natuur , via de frequentie van licht en geluid en gedachtes en emoties . De oude sjamanistische helers wisten, als je de energie doet bewegen kunnen de dingen veranderen. Ze verbonden zich bewust met de kwaliteiten van het water, van de plant, van de natuur.

Wat we gaan doen:
Ceremonies zijn hiervoor heel belangrijk. In ceremonie eer je allerleerst de spirit van de natuur, je maakt de geest stil, je verbindt je met de kwaliteiten van de natuur , en je hebt een bewuste intentie.
Dit gaan wij tijdens deze healing circle doen in
een rookceremonie, we eren de planten en de helende eigenschappen door ze te verbranden en met de rook te werken. We vragen de plantgeest om zuivering en heling.
een waterceremonie, waarbij we zegeningen en helende kristallen aan het water geven en door rituelen eer betonen en ons energetisch in het water reinigen.
dadirri (deep listening) . Dadirri kun je ook zien als een groot gebed van dankbaarheid aan de schepping. Het is een spirituele oefening van diep en respectvol luisteren naar de natuur voorbij de fysieke woorden en hun rationele betekenis, het is zoals de sjamaan luistert , naar de klank , met de ziel. Verbinden met het land en Moeder aarde.

We gaan dus eren, reinigen, helen, en manifesteren en we maken hiervoor gebruik van onze bewuste adem, waardoor we de heilige verbinding tussen lichaam en geest herstellen.
We sturen onze intentie en gebeden, en nemen stenen, kruiden, bloemen, planten, rook, vuur, water en verbinden ons met hun spirit.
Dit alles om de reinigende en helende kwaliteiten in ons leven te brengen , maar ook om ons weer te verwonderen en open stellen voor onszelf als energetische wezens en onderdeel van een magische kosmos.

Deze ceremonie zal plaatsvinden in de Heemtuin, een mooie besloten locatie in de natuur in Brunssum.

Kosten eur30,-

Datum: Vrijdag 23 juli
Aanvang: 15.00 uur
Einde: 17.30 uur

Zelf meenemen:
Het is mooi als je voor jezelf een persoonlijk geschreven intentie en/of gebed meeneemt, als je dit wilt of hebt. Het kan ook in gedachten maar door het te schrijven zet je er meer energie op.

Indien je zelf iets uit de natuur wilt meebrengen om te offeren, zoals bloemen, steentjes, takjes, kruiden, kan dit uiteraard. Het wordt dan een heel persoonlijk ritueel voor jou.

Aanwezig zijn: , salie , palo santo, kruiden, bladeren stenen, wierook, schelpen, veren, ,

Er is koffie, thee, water en fruit.

Betaling is vooruit op Bank: NL95 SNSB 0933 3183 83, tnv Zuiver Zijn te Brunssum en annuleren mogelijk tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang. Daarna volgt geen restitutie.

Schrijf je in via danucha@meetinglife.nl
of klik op onderstaande knop:

Covid 19

Mochten de covid – maatregelen het niet mogelijk maken dat de ceremonie doorgaat, dan wordt het volledige bedrag teruggestort.

Het aantal mensen is beperkt en er is genoeg ruimte, binnen en buiten om het veilig te organiseren, voldoende afstand te houden, en de nodige voorzieningen zullen getroffen worden  volgens de op dat moment geldende covid-19 regels.

Spread the love

Reacties zijn gesloten.