Spontane bijeenkomst 7 november

Strijden met liefde 7 november

Spontane bijeenkomst as zondag 7 november 💓✨

De tweede sessie Strijden met Liefde is gepland  op zondag 21 november , deze gaat door,  maar we gaan ook eerder samenkomen , omdat het niet de tijd is om te wachten , maar om nu te delen, te verbinden , te creëren, om je nee te laten horen en om nieuwe wegen te vinden voor je Ja .

Wie wil krijgt de mogelijkheid om te vertellen over je angst, woede , onmacht , nieuwe ideeën , inspiratie , muziek te maken, een droom te delen, een vraag te stellen, wat dan ook. Zolang het gaat om het verhogen van het bewustzijn , en de aandacht verlegd  wordt van de buitenwereld naar de innerlijke wereld .

De buitenwereld is een reflectie van ons innerlijk daarom gaan we niet strijden met de buitenwereld maar proberen wij onszelf te begrijpen.
We gaan ook onze frequentie verhogen en uit het verhaal stappen , uit de gedachten  , uit de woorden.We maken gebruik van klank, meditatie , en we gaan oefenen in Liefde , door middel van oogcontact .
De eerste keer samenkomst  was geweldig en intens, en er kunnen nog mensen bij.

De bijdrage voor deze spontane bijeenkomst op 7 november is vrije gift.  (Dit geldt niet voor alle bijeenkomsten)
Er is koffie, thee, water , sap en fruit 🍌  🍎

Datum : zondag 7 november
Tijd.      : 1500-1800 uur
Plaats. : Brunssum, Akerstraat 20

Meld je aan via pb of danucha@meetinglife.nl Of een berichtje naar 06-36173377Ik hoop velen van  jullie te mogen ontmoeten. Let’s do it !

Met liefde
Danucha

By God’s grace one is born as a human being.Try to make the best of this opportunity. Everything is possible for man.”

– Ma Anandamayi

Spread the love

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.