Strijden met liefde

Strijden met liefde

Wat een tijden  !
Grote bewegingen en veranderingen en de angst regeert alom. Er is een wereldwijde angst voor ziekte, angst dat we gedwongen worden tot inenting angst dat we onze vrijheid verliezen aan technologie en totalitaire staat, angst voor klimaatverandering …

Tegelijkertijd is er een andere beweging, naar binnen, de enige beweging die verandering kan brengen. Mensen over de hele wereld worden bewust van wie zij werkelijk zijn.Veel mooie mensen met een hoger bewustzijn willen wel leven volgens hun visie en anderen inspireren maar zitten op een eiland en worden overschreeuwd, weggezet en in het algemeen gehinderd om vrij te spreken. Dit is wat ik waarneem om mij heen.

Laten we niet vergeten om niet alleen te strijden en in verzet te gaan  , wat ook zijn plaats heeft , maar nieuwe wegen te zoeken , ons met anderen te verbinden om te verlichten en creëren . Wij zijn niet slechts slachtoffer van de dingen die ons worden opgelegd of ons overkomen. Neem je plaats in van mede creator, en doe bewust mee aan de eeuwige dans van verandering . Krachtige mensen kunnen dit . Krachtig zijn de mensen, die zichzelf hebben ontdaan van allerlei ontkrachtende programma ‘s , en die onafhankelijk van de mening van anderen durven te zijn en toch liefhebben. Strijders met liefde .

Ik nodig jou uit samen met andere geestverwanten om met ons samen te komen en je kracht te hervinden en anderen te helpen hun kracht te hervinden. We zullen samen gaan delen, luisteren, helen, muziek maken, rituelen en ceremonies doen , mediteren en niet al te serieus te zijn, maar lichtvoetig , met humor en vreugde.Vreugde  maakt ons weer magisch en dan zijn de mogelijkheden eindeloos . Ze komen vanzelf naar ons toe . 

Datums :Bijeenkomsten vinden plaats op zondagen.
De eerste geplande datums zijn : 
Zondag 24 oktober van 15.00-18.00 uur 
Zondag 07 november van 15.00-18.00 uur ( vrije gift)
Zondag 21 november van 15.00-18.00 uur

Andere data worden later afgestemd Locatie : Brunssum,adres volgt na inschrijving
Er is koffie, thee, water, sap en fruit/hapjeKosten : eur30,- per keer   

Er is koffie, thee, water en fruit.

Betaling is vooruit op Bank: NL95 SNSB 0933 3183 83, tnv Zuiver Zijn te Brunssum en annuleren mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aanvang. Daarna volgt geen restitutie.

Schrijf je in via danucha@meetinglife.nl
of klik op onderstaande knop:
Iedere avond heeft een ander thema.
meld je aub vooraf aan zodat ik weet met hoevelen we zijn en de locatie kan afstemmen.
Ik verheug me op jullie , mooie wezens ! Om het mooie werk te kunnen doen en samen te vieren.

Spread the love

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.